Myrddin

U bent hier

Uitverkocht

Myrddin

10.06.2021
BUITEN WESTEN
Voorverkoop Wild Card€9
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€9,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop€12
Aan de deur€15

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:00
Deuren
20:00
Myrddin
Locatie
Organisatie
Wilde Westen, Festival Kortrijk en Muziekcentrum Track
uitpas

Myrddin is een ware muziektovenaar die zijn gitaar en flamenco gebruikt om je naar andere werelden te leiden. Zijn muziek gaat door merg en been en is zowel complex, passioneel ritmisch als diep emotioneel. Hij beheerst de compás van flamenco volledig, wat hem de vrijheid geeft om te converseren met elementen van jazz of klassieke muziek. Zijn snelheid lijkt soms buitenaards, maar wie de tijd neemt om intensief naar zijn muziek te luisteren, zal al snel een immense wereld van pure emoties, schoonheid en vrede vinden. Na samenwerkingen met onder meer vader Koen, Jef Neve, Gabriel Rios, Wannes Van de Velde, Ariaga, Alaín Perez, La Susi en vijf albums met eigen composities bewijst Myrddin dat grote virtuoze flamenco niet per se uit Spanje hoeft te komen.
Begin 2020 verscheen Myrddin’s eerste plaat ‘Myfyrio’ in de ‘Monstruos y Duendes’ series en in September verscheen ook volume 2 ‘Longhin’ op vinyl en CD (Zephyrus Records).
Myrddin nam zijn volledige solorepertoire op in Cordoba, Spanje gedurende een periode van twee weken, die in vier afzonderlijke delen zullen worden uitgebracht.

DOORS        19U00
SHOWTIME      20U00-21U00
EINDE   22H00

Deel dit event