17.03 2018

Mooneye

Album Release Show
+ Flo

tickets

Voorverkoop Wild Card
€5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€5
Voorverkoop
€8
Aan de deur
€11

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

Deuren 20u
Flo 20u30
Mooneye 21u30

Mooneye Album Release Show in het kader van 'Live Your Dream' - ism Nationale Loterij & Poppunt 

Mooneye is de nieuwe band rond de jonge songschrijver Michiel Libberecht. Twee jaar intensief optreden als Mickey Doyle bracht hem o.a. naar LeffingeLeuren, Dranouter, Depot, Cactus Club, De Zwerver en Democrazy. Als winnaar van het Jonge Wolven-concours in de zomer van 2017 achtte hij de tijd rijp om een versnelling hoger te schakelen: een full-band, een nieuwe naam en een eerste ep!
Hiervoor kampeerde Michiel een week lang in de studio van Pascal Deweze in Hoboken. In Pascal vond hij een ideale mentor die als producer én als muzikant zeker zijn stempel heeft gedrukt op de plaat, en die bovenal eenzelfde passie voor muziek met hem deelt.Het resultaat: Een resem rammelende popliedjes met als kloppend hart de akoestische gitaar en de melancholische stem van Michiel.

Live bestaat Mooneye uit Rien Coorevits, Aaron Deceukelier, Stan Holvoet en Michiel Libberecht. Onze artist in residence stelt een eerste wapenfeit voor en daar zijn we héél trots op !  Flo, een vriendin van Michiel doet support. Mooie, ingetogen liedjes. Breekbaar, maar o zo mooi ...

 

 

Deel dit event

Met de steun van: