Michelle Gurevich + Patches

U bent hier

Michelle Gurevich

Michelle Gurevich

27.05.2022
+ Patches
ADD€24,5
VVK€21,5
WILD CARD €18,5
-18 of studentenkaart€18,5
UITpas€5.5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Deuren
20:30
Michelle Gurevich
Locatie

Michelle Gurevich, een Canadees-Russische singer-songwriter liet haar naam voor het eerst weerklinken in de muziekwereld door haar album ‘Party Girl’. Haar ondertussen zesde plaat ‘Ecstasy in the Shadow of Ecstasy’ neemt je mee naar een betoverende wereld waarin verlangen, dramatiek en verlies centraal staan.

Deze contra-alt zangeres loodst je tussen het grandioze retro en de slowcore lofi pop. Haar intieme ballads vol donker realisme brengt ze met haar rokerige stem en een vleugje humor. Gurevich is bijzonder populair in Oost-Europa en bij iedereen die de melodramatiek van een Charles Aznavour, Nino Rota of Nikolai Slichenko niet kan weerstaan.

SUPPORT: PATCHES

Patches is de band van zangeres Lotte Lauwers en producer Aram SantyMet haar fragiele stem slingert Lotte brokken emotioneel puin naar buiten.

Patches daag uit en verleidt. In zijn krachtige muziek met een melodramatische toets horen we een gedurfde visie, maar vooral een brandend verlangen naar affiniteit, begrip en bevestiging. De donkere, haast onheilspellende muziek spreekt tot onze verbeelding.

Met precies de juiste hoeveelheid beats en wat elektronische kleuren, is Patches een must-see voor iedereen met een zwak voor melancholische verhalen en sensuele ontmoetingen.

★★★★ Patches – Hot Enough: Uitdaging en verleiding – Dansende Beren

Deel dit event