Mauro Pawlowski + Sjoerd Bruil aka KASET HITAM

U bent hier

Mauro Pawlowski

29.10.2021
COVID SAFE TICKET
+ Sjoerd Bruil aka KASET HITAM
Voorverkoop Wild Card€19,5
Price info: 
Presenteer je Wild Card aan de kassa
Voorverkoop -18 of Studentenkaart€19,5
Price info: 
Presenteer je Studentenkaart of ID kaart aan de kassa
Voorverkoop €22,5
Aan de deur€25,5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Deuren
20:30
Sjoerd Bruil
21:30
Mauro
Locatie
uitpas

Mauro Pawlowski brengt na 20 jaar zijn eerste album onder eigen naam uit. "Eternal Sunday Drive" verschijnt na de zomer, de eerste singles "Always Someone", “Spotlight" en "The Silent Sky" kan u al kennen. Grenzeloze melodieuze popmuziek voor zij die het willen.

Mauro is wat je een ‘rock royalty’ zou kunnen noemen. Hij is een van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij in 1992 zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars. De onverzadigbare Mauro was jarenlang lid van dEUS, maar hij was ook het brein achter talloze andere muzikale projecten en alter ego's. Hij had een hand in meer dan 100 albums, and counting. Mauro komt nu met een nieuw soloalbum, iets waar een generatie muziekliefhebbers het afgelopen decennium naar heeft verlangd.

Sjoerd Bruil

De naar Antwerpen uitgeweken Nederlander Sjoerd Bruil speelde al bij Millionaire, Gruppo Di Pawloski en Dez Mona. In De Kreun stelt hij zijn nieuwe soloplaat "Cacator Cave Malum" voor. Hij inspireerde zich voor dit album op een schilderij van Matthieu Ronse met dezelfde titel. Twee lange hypnotische composities bouwen traag op en evolueren richting een zinderend eindpunt. Is het de verlossing of een kolkende koortsdroom? Alles hangt af van uw gemoedstoestand. Een bezwerende plaats bevolkt door synthesizers, drumcomputers, een gitaar die afwisselend mijmert en kleten uitdeelt, belletjes en riffs op riffs op riffs. Enjoy the ride.

Deel dit event