Lucy Dacus + Camille Camille

U bent hier

Lucy Dacus

19.06.2019
+ Camille Camille
Voorverkoop Wild Card€13,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€13,5
Voorverkoop€16,5
Aan de deur€19,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

 

DOORS     20H00

CAMILLE CAMILLE   20H30                           

LUCY DACUS     21H15

Vorig jaar stond Lucy Dacus op een van de lijstjes van Courtney Barnett, toen zij voor ons Sonic City mocht cureren. Lucy Dacus was echter niet beschikbaar voor #soniccity18 en we zijn verheugd om haar deze zomer toch nog aan onze concertkalender toe te voegen.

Wanneer we haar tourprogramma voor 2019 bekijken, weten we genoeg: Lucy Dacus zit in de lift. En ze is niet van plan om het rustiger aan te doen. Om haar succes te vieren, releaset Dacus binnenkort een reeks nummers getiteld “2019”. De nummers, opgenomen over een periode van twee jaar, worden aan het eind 2019 uitgebracht als een volledig EP bestaande uit originele nummers en covers die gelinkt zijn aan specifieke feestdagen zoals Valentijn, Moedersdag, Halloween, Kerst en Nieuwjaar.

Dacus gebruikt haar talent als songwriter om vat te krijgen op het concept van feestdagen en hoe deze vandaag eerder worden gezien als gefrabiceerd consumentisme dan als een reden om te vieren. “Wat gebeurt er?” stelt ze zich de vraag op deze dagen in de hoop er haar eigen betekenis voor te vinden. “Ik heb enkele nummers geschreven terwijl ik zocht naar antwoorden en deze serie leek me de geschikte plaats om ze te bundelen” aldus Dacus.

"De Amerikaanse heeft tal van troeven in de hand die ze zonder gêne op tafel gooit. Ze heeft een klankkast die verscheidene genres beheerst en haar teksten bezitten die poëtische flair waar vele concullega’s van dromen." 
Indiestyle

"Dacus and her band sound emboldened, confident, like kids who are thrilled they still have something to prove."
Rolling Stone

"“Historian,” the new album by the singer-songwriter Lucy Dacus, is smart but unpretentious, emotional but unsentimental, funny but seriously ambitious."
The New Yorker

 

Deel dit event