U bent hier

26.04 2019

Lokale Helden

Kortrijk Weide

19:00

tickets

Gratis
€0

.

Na de twee vorige erg succesvolle edities op het Buda-eiland (2015) en op Overleie (2017) slaat Stad Kortrijk op 26 april opnieuw de handen in elkaar met een aantal muziekorganisaties. De site op en rond Kortrijk Weide is dit keer het decor voor de derde editie van Lokale Helden in Kortrijk. Verwacht een staalkaart van de bruisende Kortrijkse muziekscene met een 40-tal acts op 10 verschillende podia.

Alle genres en niveaus komen aan bod: van heavy metal tot klassieke muziek, van amateur tot geoefend muzikant. Het eerste concert start om 19u30 en de laatste noten weerklinken om middernacht. Als bezoeker ga je op muzikale ontdekkingstocht en stel je je eigen programma samen. Alle concerten zijn bovendien gratis.

De focus ligt dit jaar op het nieuw ontwikkelde stadsdeel Kortrijk Weide. Het muzikale parcours strekt zich uit van Kaffee Damast, over The Level (Howest) en Tranzit tot de voormalige loodsen van houthandel Lagae in de Karel De Goedelaan.

Lokale Helden Kortrijk wordt verwezenlijkt door een samenwerking tussen Stad Kortrijk, Muziekcentrum Track, Schouwburg Kortrijk, JC Tranzit, Pand.A, VLAMO, Hoekhuis Habbekrats Kortrijk, Quindo, De Stroate, Conservatorium Kortrijk, Wilde Westen en Legato vzw.

Deel dit event