LũpḁGangGang

U bent hier

BOS! festival

©Gianna Zappettini

LũpḁGangGang

09.07.2022

BOS! festival is een kleinschalig, gezinsvriendelijk en ecologisch zomerfestival in de natuur. Het biedt een genre-overschrijdend programma vol ontdekking.

LũpGangGang is een band die opteert voor een balans tussen instrumentaal en vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. Dansende Beren schreef: “Alles lijkt net niet te kloppen, alsof het een soundtrack is van struikelen, vallen en weer opstaan. En dat kunnen ze terwijl ze nog steeds volledige controle houden over de zwoele energie die hun muziek doordrenkt.”

LũpGangGang schippert tussen zoeken en vinden. Die zoektocht kun je het best live meemaken, want het constante enthousiasme en de ontembare energie die ze hieruit halen, maakt het zoeken misschien nog juist iets interessanter dan het vinden! Fris, vernieuwend, ondeugend en tonnen attitude: dat is LũpḁGangGang.

Momenteel sleutelen ze volop aan hun debuutalbum en brengen ze binnenkort een nieuwe EP uit, 'Urban Detox'. Invloeden zijn onder andere Kamaal Williams, The Breathing Effect, STUFF., Black Midi... Zowel de EP als het album komen uit bij Sdban Ultra (N.E.W.S Records) (STUFF., Steiger, TaxiWars, De Beren Gieren).

 

Deel dit event