U bent hier

Uitverkocht
01.11 2019

King Hiss

Release Show
19:00

tickets

Voorverkoop Wild Card
€13,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€13,5
Voorverkoop
€16,5
Aan de deur
€19,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

uitpas

19U deureun
19u30 Arson
20u30 Psychonaut
21u30 King Hiss

De jongens van King Hiss broeden op een nieuwe plaat en onder het motto ‘never change a winning team’ komen ze die opnieuw voorstellen bij Wilde Westen.
Al bijna 9 jaar timmeren Jan Coudron (zang), Joost Noyelle (gitaar), Dominiek Hoet (bas) en Jason Bernard (drums) op hun eigen vastberaden en eigenwijze manier aan de weg. In België en Nederland gingen ondertussen menig festivals (Graspop, Pukkelpop, Rock Herk, Zwarte Cross) en clubs (Ancienne Belgique, Trix, Het Depot, De Vooruit, Charlatan, Doornroosje, Melkweg) voor de bijl. Ook buiten deze landsgrenzen oogst King Hiss stilaan meer en meer succes.

Voor hun 4de worp neemt niemand minder dan Brent Vanneste (Stake, Raveyards, Psygasus) plaats achter de knoppen. De teugels worden ferm in eigen handen gehouden en de productie vindt uitsluitend in België plaats. Een bewuste keuze van de band om aan te tonen dat creativiteit en kwaliteit zich niet (altijd) in het buitenland bevindt.
Het creatief proces verloopt heel spontaan en de samenwerking met Brent werkt enorm aanstekelijk. Onze fans mogen zich alvast aan enkele verrassingen verwachten. Het wordt een plaat om naar uit te kijken. We kunnen niet wachten om met het nieuw werk naar buiten te komen.”

 

Deel dit event