U bent hier

Uitverkocht
©Alexander Popelier
15.02 2020

KIDS concert: Brihang

voor ouders & kinderen
13:45

tickets

Voorverkoop Kinderen (-18 jaar)
€9,5
Voorverkoop ouders
€16,5

BELANGRIJK: als volwassene kan je enkel binnen bij dit concert onder begeleiding van je kinderen. Teach them young, en trakteer je kroost op een namiddagje Brihang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

uitpas

Wilde Westen & Schouwburg Kortrijk presenteren: KIDS Concert Brihang!
Belangrijk: dit concert is enkel toegankelijk voor ouders EN kinderen! Teach them young, en trakteer je kroost, je pete-of metekind, neefje of nichtje op een namiddag met Brihang!

Zorg voor oorbescherming voor je kiddo's !

Deuren 13h45 - start concert : 14u30 - einde omstreeks 15u30 - de zaal sluit terug omstreeks 16h00

De artistieke veelkunner Brihang onderscheidde zichzelf sinds het verschijnen van zijn debuutalbum als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken. Maar hoe begin je aan die tweede plaat, wanneer duizenden ogen verwachtingsvol in je rug priemen? Wanneer elk woord gewicht draagt en elke zin impact moet hebben? Brihang worstelde lang met het antwoord daarop, maar vond uiteindelijk toch een werkwijze. Hij sloot zichzelf op binnen de vier muren van zijn studio, zoomde uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Vervolgens bouwde hij op het braakliggend terrein om zich heen aan CASCO, een plaat die moest staan als een huis. Eerste single 'Steentje' toonde alvast aan hoe aandachtig we met zijn allen luisteren wanneer hij ons iets wil vertellen. 

 

Deel dit event

Coproductie: