Kenji Minogue + Felix Pallas + Le Manou + afterparty with DJ Speed Dial 7

U bent hier

Opening Muziekcentrum Track

Kenji Minogue + Felix Pallas + Le Manou

02.12.2017
+ afterparty with DJ Speed Dial 7
Voorverkoop Wild Card / Kreun Card€12
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€12
Voorverkoop€15
Aan de deur€18

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

Locatie

LE MANOU 20H00-20H30
FELIX PALLAS 21H00-22H00
KENJI MINOGUE 23H00-24H00

DJ SPEED DIAL 7 24H00-03H00

Kenji Minogue
Een uit de hand gelopen West-Vlaamse grap of een straf staaltje kitscherige electropop met dikke knipogen? Enkel Conny Komen en Fanny Willen kennen het échte antwoord. Feit is dat ze met ‘En dermee’ al een tweede plaat uitbrachten en ongedwongen ons land blijven veroveren. Gelijk hebben ze, want “tisnudammetmoendoen”.


Felix Pallas
Felix Pallas, de groep rond Simon en Pieter-Jan Nuytten, maakt alien synth pop. Met een voorliefde voor Prince en Soft Hair en schoon volk van Bazart en Warhola in de rangen is dit een band om in de gaten te houden. Ze debuteerden vorig jaar met catchy singles Rakata en Curse, en brengen in 2017 hun eerste EP uit. Nieuwe single Similarities werd opgepikt door o.a. DIY Mag, NME en The Line of Best Fit:

Le Manou
Le Manou is het beloftevolle project van Manou Maerten, student muziekproductie met West-Vlaamse roots maar opgegroeid in Durbuy. Recent was ze nog bij de geselecteerden voor De Nieuwe Lichting van StuBru. “Een dromerige zoektocht om lyrische klassieke muziek en elektronische vibes te combineren", zegt ze zelf over haar project. Later dit jaar verschijnt haar eerste EP L’homme met invloeden van o.a. James Blake, J.S Bach en Charles Aznavour. Beluister haar muziek op vi.be.

Deze concerten maken deel uit van het openingsfestival van Muziekcentrum Track, dat loopt van 1 tot 3 december. Nadien volgt er een afterparty met onze eigen DJ SPEED DIAL 7!
 

Deel dit event

In samenwerking met