U bent hier

Bos! Festival 2019

13.07 2019

tickets

Een Bos! Festival ticket is geldig voor alle concerten van Bos! Festival.

uitpas

De Nederlandse muzikant Joep Beving mag zichzelf een van de meest beluisterde levenden pianisten ter wereld noemen. Het gekke aan dat verhaal? Hij werd dat met een album, ‘Solipsism’, dat hij helemaal zelf – zonder manager of label – opnam en uploadde op Spotify in 2015. Voor hij het goed en wel besefte, werd zijn muziek 120 miljoen keer gestreamd en kende de hele wereld zijn naam. Joep tekende een contract bij het prestigieuze label Deutsche Grammophon, nam ontslag op zijn job in de reclamewereld en startte zijn nieuw bestaan als professioneel muzikant.

Beving omschrijft zijn klassieke composities als ‘toegankelijke muziek voor moeilijke emoties’. Met zijn pianostukken wil hij muziek als universele taal inzetten om mensen dichter bij elkaar te brengen en te verbinden. De combinatie van de atmosferische muziek, de belofte van nieuw werk in april en de prachtige bos-setting kan niet anders dan voor kippenvelmomenten zorgen.

“Beving’s music leaves so much space for the imagination and the mind to travel. It’s brilliantly done. This music gives you the opportunity to slow down, contemplate and listen to melody again. It’s just an upright piano. But the way it’s recorded, engineered and mixed, it sounds so big.”
The Guardian

Deel dit event