ID!OTS + UGLY PAPAS Ugly Idiots night, DJ Jantie Flyer

U bent hier

ID!OTS + UGLY PAPAS

07.12.2018
Ugly Idiots night
DJ Jantie Flyer
DJ JANTIE FLYER
Voorverkoop Wild Card€12
Voorverkoop -18 of Studentenkaart€12
Voorverkoop€15
Aan de deur€18

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

Locatie
uitpas

Deuren 19u30
Ugly Papas 20u15
ID!OTS 22H00-23H00

DJ JANTIE FLYER BEFORE, IN BETWEEN AND AFTER ! 

Lang leve Halliday!

Op 5 december 2017 hield Johnny Hallyday voorgoed ‘sa gueule’. De Franse rocker werd niet alleen in Frankrijk op handen gedragen, ook in België drukte hij stevig zijn muzikale stempel. Zo lanceerden de heren van Ugly Papas reeds in 1994 hun eigenzinnige bewerking van Johnny’s “Ma Guitare”. Een vette lap noise-blues, waarbij enkel de tekst overeind bleef. Het werd een bescheiden Studio Brussel hit.

Fast forward naar 30 september 2017: n.a.v. de release van “Atomium Pluto”, een verzameling onuitgegeven Ugly Papas songs (uitgebracht op Mayway Records), wordt Night of the Ugly Papas georganiseerd. ID!OTS imponeerden er met hun versie van “Ma Guitare”. Zelfs in die mate dat ze hun bewerking inblikten in de Closed Session studio’s.
Op 7 december 2018 wordt in De Kreun in Kortrijk de splitsingle  “Ma Guitare”, met zowel de Ugly Papas versie uit 1994, als de ID!OTS versie voorgesteld.

Een double bill met Ugly Papas en ID!OTS. Exact 1 jaar en 2 dagen na Johnny’s heengaan. Als eerbetoon. Qu'est-ce qu'elle a ma gueule ?

Deel dit event