U bent hier

12.10 2019 to 13.10 2019

ICOON 'Like a Prayer'

22:30
05:00

tickets

Voorverkoop
€10
Groepsticket 5 + 1
€51

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

ICOON ♦ A Pop Night Out

ICOON is dé popmuziek party in De Kreun (Kortrijk). Per editie wordt er 1 pop ICOON in de schijnwerpers geplaatst van wie de hits en de minder bekende songs worden gedraaid gemixt met de beste popsongs van alle iconen. Deze keer is het de beurt aan Madonna

Madonna

Het gezegende jaar 1958 leverde met Michael Jackson, Prince en Madonna de grootste popsterren van de 20ste eeuw af. Van die Heilige Drievuldigheid is Madonna Louise Veronica Ciccone mogelijk de minst muzikale, al loodsten haar visie, creativiteit en wilskracht het icoon uit Michigan eveneens naar de wereldtop. Zestig jaar later is geen enkele vrouw in de entertainmentindustrie groter dan Madonna. Ze vergaarde een spaarpotje van ongeveer 500 dollarmiljoentjes, verkocht meer dan 300 miljoen albums wereldwijd en moest 273 keer ergens in de wereld een award of prijs gaan ophalen. Fulltime bezigheid dus voor dat prijzenpaardje. Samen met MJ deelt ze de 3e plaats in het lijstje van artiesten met de meeste nummer 1 hits. Alleen The Beatles op nummer 1 en (Excuseer??) Mariah Carey op nummer 2 doen beter.

Het lijstje met hits is lang en bevat o.a. Vogue, Frozen, Like A Virgin, Into The Groove, La Isla Bonita, Hung up, Papa Don’t Preach, Live To Tell, Borderline en uiteraard Like A Prayer.

 

Deel dit event