U bent hier

Afgelast
Millionaire
07.04 2021

On hold: Millionaire

+ Nubots
Tweede verplaatsing
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€20,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€20,5
Voorverkoop
€23,5
Aan de deur
€26,5

1 bestelling = 1 bubbel.

Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

De ticketlink wordt binnenkort terug op actief gezet!

uitpas

Het concert van Millionaire werd verplaatst van 3 april 2020 naar 16 oktober 2020 en dan voor een 2e keer naar 7 april 2021 inzake de regelgeving rond het coronavirus. 
Helaas werd dit concert momenteel op 'on hold' geplaatst omdat een derde verplaatsing op zich laat wachten.
Alle tickets blijven geldig, alle tickethouders worden via e-mail op de hoogte gesteld van zodra we meer informatie hebben.
Wilde Westen en Millionaire danken iedereen voor het geduld.

Twee jaar na magnum opus Sciencing staat Tim Vanhamel alweer voor de deur met een nieuwe Millionaire. Cornucopia is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020. Vanhamel zelf houdt het cryptisch: ''Time’s up, time’s down, time’s right in time''. In 2020 gaat Vanhamel ook terug de baan op met Millionaire. Samen met dezelfde bende muzikanten die hem ook tijdens de Sciencing tour ruggensteunde.


Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als fans en namen de band mee op tour. Opper-Queen Josh Homme, met wie Vanhamel kortstondig samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat ‘Paradisiac’ (2005). Daarna maakte Tim Vanhamel met ‘Welcome To The Blue House’ (2008) een album onder eigen naam, stichtte hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions en vervoegde hij Magnus en The Hickey Underworld. In 2017 bracht hij ‘Sciencing’ uit, de grote terugkeer van Millionaire. 


Deel dit event