U bent hier

Afgelast
17.05 2020

On hold: Masters of Reality

20:00

tickets

Voorverkoop Wild Card
€22,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€22,5
Voorverkoop
€25,5
Aan de deur
€28,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

uitpas

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt het concert van Masters of Reality 'on hold' gezet. Eerst en vooral willen we jullie bedanken om geduldig en dankbaar te reageren op deze beslissing. We werken hard om onze concerten te verplaatsen naar een latere datum. Alle ticket houders worden binnenkort via e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.

We zitten echter nog in volle planning modus, en verkiezen om jullie de correcte informatie te bezorgen wanneer we met 100% zekerheid een nieuwe datum kunnen aanbieden.

#staysafe team Wilde Westen

Masters of Reality is de band van Chriss Goss. Deze 'Godfather van de Palm Desert Rock Scene' zat al achter de knoppen bij oa. UNKLE, Soulwax en Queens of the Stone Age en hij is het enige vaste bandlid van Masters of Reality. Als een van de grondleggers van de desert - stonerrock en met een bandnaam die verwijst naar een Black Sabbath plaat bracht Masters of Reality sinds eind jaren 80 al een hele reeks studio-en live-albums uit. Benieuwd waar de sound van Kyuss en QOTSA vandaan komt? Ver moet je niet zoeken, je hoort het op 17 mei in De Kreun.
 

Deel dit event