U bent hier

Afgelast
15.04 2020

On Hold: Guitarisms met Rodrigo Fuentealba Palavicino

een avondje guitar / gear talk met Rodrigo Fuentealba Palavicino (Fifty Foot Combo, The Fuzztones, Bert Dockx, ...)
19:30

tickets

Voorverkoop
€5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Jullie gezondheid komt altijd op de eerste plaats.Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleren we alle concerten tot en met eind april.

Eerst en vooral willen we jullie bedanken om geduldig en dankbaar te reageren op deze beslissing. We werken hard om de concerten te verplaatsen naar een latere datum, en het ziet ernaar uit dat dit voor quasi alle concerten zal lukken.

We zitten echter nog in volle planning modus, en verkiezen om jullie de correcte informatie te bezorgen wanneer we met 100% zekerheid een nieuwe datum kunnen aanbieden. Kocht je een ticket voor 1 van de getroffen concerten? Verwacht de komende dagen een mail in jullie inbox met meer informatie.

GUITARISMS is terug! Een serie waar we Belgische gitaristen in de spotlight zetten in een intieme setting in De Kreun. Een interactieve avond waar gitaristen hun passie voor gitaren, versterkers, pedalen,... delen met jullie en dit gekruid met heel wat TIPS & TRICKS! Be inspired!

Rodrigo Fuentealba Palavicino draait al een hele tijd mee in allerlei bands en scenes, als muzikant, producer, docent én vooral als gitarist. Zijn parcours wisselt tussen luide energieke garagebands als Fifty Foot Combo, The Fuzztones en The Shalalees, en psych punk kraut met Manngold, experimentele electronica met La Gauche en heel wat improvisatie combos en ensembles met oa Karen Willems, Bert Dockx, Peter Vermeersch, Mauro,... . In het verleden was hij ook ingehuurde kracht bij pop bands als Novastar, Gabriel Rios en Arsenal. En hij is docent aan de PXL Music. Hij is autodidact en stelt vooral creativiteit boven techniek en virtuositeit. En hij gebruikt soms veel pedalen en effecten en laat ze soms ook allemaal thuis. Hij heeft exclusief en duur en vintage materiaal, en speelt ook meer dan graag op trashy goedkope brol. Maar steeds met smaak en stijl.

Deel dit event