Uitverkocht
29.09 2018

GOOSE NON STOP For Life

Kortrijk Weide

17:00

tickets

Voorverkoop
€15

De ticketverkoop start op maandag 3 september 17u

Op zaterdag 29 september brengt de Belgische band GOOSE de meest dansbare versie van zichzelf naar Kortrijk voor het goede doel tijdens GOOSE NONSTOP For Life.

Stad Kortrijk & Goose zetten dit initiatief op in het kader van De Warmste Week van Music for Life, de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel & VRT. De opbrengst van de ticketverkoop van GOOSE NONSTOP For Life gaat integraal naar Artsen Zonder Grenzen.

De 4 Kortrijkzanen van GOOSE, die deze zomer als één van de headliners van Pukkelpop de Dance Hall deden ontploffen, zullen met deze show meteen ook officieel het Nelson Mandelaplein openen op het nieuwe stadsdeel Kortrijk Weide. Dat doen ze niet alleen. Ze nodigen die avond héél wat (inter)nationale muzikale vrienden uit om het feestje compleet te maken.

Het plein wordt voor de gelegenheid opgesplitst in twee zones: een Dance Arena en een belevingsplein. Iedereen kan gratis deelnemen aan GOOSE NONSTOP For Life, maar enkel de gelukkigen die een ticket kunnen bemachtigen krijgen toegang tot de Dance Arena waar de live optredens plaatsvinden. De rest van het publiek zal de shows kunnen volgen op videoschermen die geplaatst worden op het terrein. Daar kan je vanaf de middag terecht voor animatie en attracties voor jong en oud.

Ook de thuisblijvers blijven niet met lege handen achter, want Studio Brussel maakt live radio vanop Kortrijk Weide en zendt de GOOSE NONSTOP show integraal uit.

De ticket verkoop start op maandag 3 september om 17 uur.
Een ticket kost €15. De opbrengst gaat integraal naar Artsen Zonder Grenzen.

 

 

Deel dit event