U bent hier

Jazz Cats

30.03 2019

Glass Museum

tickets

Voorverkoop Wild Card
€23
Voorverkoop
€26

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang. De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

Het ticket is geldig voor alle concerten van Jazz Cats festival.

uitpas

Niet enkel in Vlaanderen maar ook in Wallonië is er een heuse ontploffing aan jazztalent. Pianist Antoine Flipo en drummer Martin Grégoire gaan als Glass Museum aan de slag met de vele verschillende invloeden die ze verzamelden op hun levensweg. Er is de moderne jazz à la GoGo Penguin maar evengoed de zachte elektronica van Jon Hopkins en Floating Points. Flipo steekt zijn klassieke piano-opleiding niet onder stoelen of banken en de post-rockachtergrond van Grégoire draagt zeker bij aan de filmische, epische vibe van hun muziek. Elke song is een strijd tussen twee instrumenten waarbij vooral opvalt hoe divers drum in al zijn beperking toch kan zijn. Uit die strijd komt een perfect huwelijk tussen jazz, klassiek en elektronica voort waar we telkens weer door omver geblazen worden. Lefto is al fan,nu de rest van de wereld nog.


“Het is van een lyrische kracht die zich met die van Explosions In The Sky kan meten, maar dan zonder al het spierballengerol.”
- Enola over hun passage op Eurosonic 2019

Deel dit event