FULCO + Mauro Pawlowski

U bent hier

FULCO + Mauro Pawlowski

22.11.2019
Voorverkoop Wild Card€0
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€6
Voorverkoop€13,50
Aan de deur€16,50

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

DOORS        20H00
MAURO ON STAGE     21H00-21H45
FULCO ON STAGE      22H00-23H00

Dit concert is gratis voor Wild Cards! Ben je nog geen lid van Wilde Westen of is je Wild Card verlopen? No worries, dan koop je gewoon een verse lidkaart aan de avondkassa! Lees hier meer over alle Wild Card-voordelen!

 

FULCO

Op zijn eerste soloplaat bezingt FULCO de alledaagse waan-zin. De Gentse Nederlander speelde al bij BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, maar werkte in tussentijd voortdurend aan negen pakkende nummers. Denk aan kleurrijke synths en lekkere drummetjes. Veel melodie en zelfs post-punk. Met voorbeelden als Connan Mockasin, Alabama Shakes, Sly & The Family Stone, en Mac DeMarco. Een losgeslagen muzikaliteit en een heerlijk rijke taal zorgen ervoor dat FULCO een pracht van een Nederlandstalige popplaat heeft gemaakt.
MAURO PAWLOWSKIMauro kennen we allemaal van Evil Superstars, dEUS, Mauro & The Grooms of een van zijn tientallen andere muzikale projecten. De Pools-Italiaanse Belg is van alle markten thuis. Wat hij op deze concertavond zal brengen is echter zeer onduidelijk. Hij brengt een onvoorspelbare greep uit zijn repertoire, niemand weet wat te verwachten! Spannend!


Met steun van de Handelsbeurs

Om 19u00 opent onze geluidskunsttentoonstelling Klinkende Stad met EXPO en PERFORMANCES in Muziekcentrum Track.
De opening is gratis. Kom dus gerust wat vroeger langs en ontdek de wondere wereld van de geluidskunst. 

Deel dit event