Uitverkocht

Bos! Festival 2018

07.07 2018

Flying Horseman

Bos! Festival

tickets

Voorverkoop Wild Card
€20
Voorverkoop
€25
Aan de deur
€30

Flying Horseman maakt deel uit van de Bos! Festival line-up. Bij tickets voor Bos! gekocht aan voordeeltarief wordt een geldige lidkaart of ID-kaart gevraagd aan de ingang van het festivalterrein.

Stage: Turnpike

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. 'Rooms / Ruins', hun vijfde studio-album is een album dat de luisteraar noopt tot introspectie, alvorens hem/haar de kosmos in te schieten. Hun nieuwste is grillig, contrastrijk en mysterieus. Flying Horseman klinkt hier tegelijkertijd gefocust en dromerig; doelgericht en dubbelzinnig. Misschien is Rooms / Ruins een reflectie op een ongrijpbare realiteit en/of een losgeslagen samenleving, of misschien is het een break-up-album met apocalyptische neigingen? Sowieso is dit zwoele, sfeervolle en intense muziek waarin een waaier aan invloeden op organische wijze samensmelt tot een begeesterend geheel.

Live vliegt Flying Horseman steevast nog wat hoger en graaft het nog net iets dieper dan in de studio. Naast een groot aantal songs uit hun nieuw album brengt de band op deze tournee ook een gulle greep uit hun backcatalogue.

Foto: Philippe Werkers

 

Deel dit event