28.03 2018

Feeder

+ The RG's
JobRock clubshow
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card / Kreun Card
€17
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€17
Voorverkoop
€20
Aan de deur
€23

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

Deuren 19u30
The RG's 20u00
Feeder 21u00

Er zijn nog tickets beschikbaar aan de avondkassa in Muziekcentrum Track.

Let op: door de aanwezigheid van de Paasfoor is parkeren dichtbij De Kreun erg moeilijk. We adviseren te voet, met de fiets of met de trein te komen. Kom je toch met de auto: vertrek dan zeker op tijd en begeef je bij voorkeur naar de parkings Weide, Schouwburg of Haven.

Feeder

The RG's

The RG’s is een Belgische band afkomstig uit het Kortrijkse, garant staande voor stevige rock, waarbij de punkrock-attitude op het podium niet ver te zoeken is.
Opgericht als een tweekoppig project in 2013 versterkte de band zich tijdens 2014 met een bassist. Het eerdere werk resulteerde in hun eerste titelloze album in 2015 (Barefoot Studio Pittem). De opvolger “The Cricket Sound” wordt rond mei 2018 verwacht. De nieuwe songs ontsproten rechtstreeks uit het drie-koppige brein van de muzikanten, waarbij heel veel aandacht besteed werd aan de eigen sound.  De plaat werd deze keer opgenomen in de “Number Nine Studios” te Gent. De band werkte daarvoor samen met Brent Vanneste (Steak Nr 8) die de rol van producer op zich nam.

Deel dit event