DIVIDED: EP-release + Hoffman

U bent hier

DIVIDED: EP-release

15.04.2022
+ Hoffman
Voorverkoop Wild Card€8,5
Voorverkoop student / -18€8,5
Voorverkoop€11,5
Aan de deur€14,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
DOORS
20:30
Hoffman
21:30
DIVIDED
Locatie

OPGELET: er is foor in Kortrijk. Kom dus met de trein, bus of fiets. Kom je met de auto, maak dan gebruik van de ondergrondse parkeergarages, Parking Haven of Parking Weide. Klik hier voor meer info.

Divided is een vierkoppige West-Vlaamse band die in hun muziek een mooi evenwicht brengt tussen genres als post-rock, hardcore en sludge-metal.

Met zanger en drummer Pepijn Vandaele als frontman heeft de band een unieke podiumprésence. In combinatie met de twee sterke gitaristen Jelle Rouquart en Torre Maertens en Staf Walschap op bas brengt de band beenharde shows doorspekt met pakkende, serene momenten. Na de release van hun eerste single, won Divided in 2019 de eerste editie van het VI.BE kansenparcours SoundTrack, waarna vele shows volgden.


Na twee Coronazomers  staat Divided nu te springen om hun debuut-EP voor te stellen aan het grote publiek, die in april 2022 uitkomt. Net zoals hun eerste single Neverending trok Divided voor deze plaat opnieuw naar Much Luv studio, waar Tim de Gieter het concept van de band perfect wist te vertalen op plaat. De inspiratie voor hun debuut puurde de band uit zowel immer menselijke thema’s als uit persoonlijke emotie; van graag zien tot de dood als concept. Het album staat dan ook voor een groeiproces dat gerust als de volwassenwording van de band gezien mag worden. De vier nummers van de EP komen hard binnen en beklijven meteen, met een uitgepuurde sound die zich instant onder je vel weet te nestelen. Met deze plaat onder de arm zijn ze alvast klaar om talrijke podia plat te spelen, maar ze starten in De Kreun op 15 april!

Deel dit event