DIRK. Meltheads

U bent hier

DIRK.

22.10.2021
Meltheads
Voorverkoop Wild Card€13,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€13,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop€16,5
Aan de deur€19,5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Doors
20:30
Meltheads
21:30
Dirk
Locatie
uitpas

Sinds DIRK. zijn saaie kantoorjob in 2014 inruilde voor de muziek heeft de band een kronkelig muzikaal pad bewandeld, dat bezaaid is met lof en liefde. In 2016 al veroverden ze de bronzen plak op Humo’s Rock Rally. Twee jaar later werd de debuutplaat – simpelweg ‘album’ genaamd – de hemel ingeprezen door pers en publiek en werd DIRK. een act die ook live gensters slaat.

Anno 2020 is DIRK. de populairste - en meest gedraaide - indie-act van het land. De singles ‘Artline’, het Corona-anthem ‘Stay Indoors’ en ‘Hit’ stonden tegelijk in De Afrekening (met ‘Hit’ drie weken op #1) – een unicum in het dertigjarige bestaan van ‘Vlaanderens mooiste lijst’. Het leverde DIRK. de titel ‘Koning van de Afrekening’ en drie boeketten rozen op. Ook Radio 1 en de toonaangevende Nederlandse zenders Kink en Pinguin Radio duwden DIRK. verder de stairway to heaven op.

Op 20 november bevestigt DIRK. alle goeds dat over hen wordt verteld met opvolger ‘Cracks in Common Sense’, een onweerstaanbare verzameling lekkers voor het hongerige fanlegioen. Een album dat weer essentieel is tot aan het gaatje, met enkele geheide hits. Warm en nostalgisch zoals Weezer. Edgy en intelligent zoals Pixies. Maar ook eigengereid, nerdy én sexy zoals alleen DIRK. dat kan zijn. Een plaat waarover die van DIRK. zelf zeggen: ‘Het is niet voor ’t een of ’t ander, maar zet u toch maar schrap.’ U bent gewaarschuwd.

Een naam hebben als een suffe boekhouder en toch rocken als de beste? Enkel DIRK. kan dat.’
(Studio Brussel)

 

Meltheads is een 4 koppige Antwerpse band. 

Met Disco of L’amore maakte het vierkoppige Meltheads enkele jaren geleden naam voor zichzelf in de Antwerpse underground. Meer bepaald op de met alcohol ingesmeerde garagerockpodia was het steeds fijn vertoeven met hen.  podiumervaring later zijn ze klaar voor de volgende stap.

De band brengt op 30/09 hun eerste EP uit ' I Wanna Be A Girl'

Deel dit event