U bent hier

Afgelast
11.04 2020

Cancelled: Jan Verstraeten

In Heaven kerkconcert

tickets

Voorverkoop Wild Card
€12,5
Voorverkoop -18 of studentenkaart
€12,5
Voorverkoop
€15,5
Aan de deur
€18,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

uitpas

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan werd dit evenement definitief afgelast. Alle tickethouders kregen een e-mail met alle nodige informatie.

We zien elkaar hopelijk ergens in de toekomst terug bij Wilde Westen, als we dit alles weer op een veilige manier kunnen organiseren.

Mvg Team Wilde Westen

Jan Verstraeten pleegt met zijn eerste, wondermooie single 'Moon Face' een overval op uw buis van Eustachius, in het gezelschap van een even betoverende videoclip. Maar wie is die late twintiger waarvan de naam doet vermoeden dat hij schlagers zingt?''Ik kom uit niemandsland'', lacht Verstraeten wanneer we er hem op wijzen dat Inspecteur Google ons bitter weinig wist te vertellen over de recente aanwinst van Unday Records (de thuishaven van Flying Horseman & Trixie Whitley). ''Het lijkt alsof ik vanuit het niets kom, maar het is ook zo. Ik heb me vier jaar lang opgesloten in mijn kleine kamer in Sint-Niklaas en nu ben ik hier.''Jaag zijn eerste single 'Moon Face' door de huiskamer en u kan moeilijk niet overstag gaan voor de filmische indiepop. Als Steve Reich en Jan Swerts samen de sountrack zouden componeren van een weemoedige disneyfilm, zou het resultaat akelig dichtbij 'Moon Face' komen. Het heeft ook iets weg van These New Puritans, maar dan minus de razernij. Jan Verstraeten speelde bij ons op Bos Festival 2019 en mag dat nog eens komen opnieuwe doen in de Kerk van Sint-Denijs. In het kader van onze In Heaven concertreeks!

Deel dit event