U bent hier

Afgelast
24.04 2020

Cancelled: Boho Strings

Urban Renaissance
20:15

tickets

Voorverkoop Wild Card
€18
Voorverkoop -26 jaar of studentenkaart
€6
Voorverkoop
€21

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief (Wild Card / jongerenkorting) wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang. 

uitpas

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan werd dit evenement definitief afgelast. Alle tickethouders kregen een e-mail met alle nodige informatie.

We zien elkaar hopelijk ergens in de toekomst terug bij Wilde Westen, als we dit alles weer op een veilige manier kunnen organiseren.

Mvg Team Wilde Westen

Onklassiek klassiek is een goede omschrijving voor Urban Renaissance. Het internationale gezelschap Boho Strings duikt in het stedelijke weefsel en speurt naar sporen van al wie er ooit heeft gewoond. En passant zoeken we samen ook ontspanning en ontsnapping in het idyllische (utopische?) platteland. In een nightclubsfeer wisselen drie miniconcerten (20-25 minuten) en dj-sets (20 minuten) elkaar af. Geen strikte etiquette deze keer: je kunt tijdens de voorstelling rondwandelen, een drankje halen, zitten of rechtstaan.

Tamar Halperin studeerde piano en klavecimbel in Tel Aviv, Basel, en New York. In 2009 behaalde ze een doctoraat aan de Juilliard School, met een proefschrift over Bach. Ze heeft opgenomen voor labels zoals Decca, Neos, Neue Meister en Act (o.a. met Wunderkammer, het album met jazz pianist Michael Wollny dat twee Echo awards binnensleepte).  Tijdens haar jeugdjaren trainde ze om professioneel tennisser te worden. Nu woont ze met haar echtgenoot in een klein Duits dorpje. Tamar won de Hessischer Kulturpreis 2016.

 

Deel dit event

Coproductie: