Blaudzun *nieuwe datum* + Emmy d'Arc

U bent hier

Verplaatst
Blaudzun

Blaudzun *nieuwe datum*

20.10.2022
+ Emmy d'Arc
Voorverkoop Wild Card, -18 of studentenkaart€18,5
Price info: 
De ticketprijs is inclusief reservatiekost. Breng een geldige kortingskaart mee naar de ingang.
Voorverkoop€21,5
Price info: 
De ticketprijs is inclusief reservatiekost
Aan de deur€24,5
Tijdschema
19:00
Deuren
19:45
Emmy d'Arc
20:45
Blaudzun
22:15
Einde concert
Locatie
Organisatie
Wilde Westen

Nieuwe datum (20.10.22) ter vervanging van het afgelaste concert op 17 maart 2022. Tickets blijven geldig, alle ticketkopers ontvingen een mailtje. 

Het nieuwe album van Blaudzun 'Lonely City Exit Wounds' verscheen in januari. Dat vraagt om een clubtour!


Vorig jaar speelde Blaudzun met zijn band eenentwintig voorstellingen op diverse Nederlandse podia. Tijdens deze zogenaamde Backstage Sessions kregen bezoekers een kijkje in zijn muzikale keuken. “Om in intieme sfeer te vertellen over hoe ik schrijf en welke reis een song maakt van pril idee tot albumtrack is blijkbaar iets dat veel mensen kon interesseren”, aldus Blaudzun. Tijdens de Backstage Sessions speelde hij verschillende nieuwe songs. Artiest en publiek genoten van het weerzien na lange tijd en passie en energie knalden van het podium af. Blaudzun: “Dit experiment is zeker geslaagd, maar ik kijk wel uit naar het moment dat de stoelen aan de kant gaan en het publiek weer dansend en zingend voor het podium kan bewegen. Dat is toch de mooiste manier om een concert te beleven zowel op het podium als vanuit de zaal.”

Op 20 oktober in De Kreun!
 

SUPPORT: Emmy d'Arc

Zangeres en gitariste Emmy d'Arc werd bekend dankzij haar krachtige covers. Zowel MNM als Studio Brussel spotten haar onmiskenbare talent en nodigen haar telkens weer uit. Niet veel later tekent ze haar eerste platencontract bij Universal Music Belgium.

De 24-jarige Emmy mag dan een nuchtere Limburgse zijn, achter haar meisjesachtige glimlach schuilt een perfectionist vol ambitie. De nieuwe single ‘Tell the World’ (die ze schreef met Jente Pironet van Portland) mag als eerste de wereld in, daarna is het aftellen naar de release van de EP. En zoals elke volbloed performer staat Emmy klaar om volop live te spelen.

Deel dit event