Bert Dockx

U bent hier

Bert Dockx

24.06.2017

Het concert van Bert Dockx maakt deel uit van BOS! Festival op 24 juni. Tickets zijn €15 (Wild Cards) of €20 voor niet-leden.
Bij tickets gekocht aan voordeeltarief wordt een geldige lidkaart gevraagd aan de ingang.

Bert Dockx is zonder twijfel één van de meest unieke en begeesterde muzikanten en songschrijvers van de laatste jaren. Als spil van het zeskoppige Flying Horseman, als één derde van het onvolprezen Dans Dans en in zijn eentje met het Nederlandstalig, akoestische project Strand speelde hij in ijltempo een reeks indrukwekkende albums en shows bij elkaar. In 2015 trad hij voor het eerst naar buiten met Covers door Bert Dockx, een ode aan zijn inspiratiebronnen geheel gebracht in Dockx’s eigenzinnige stijl. In de zomer van dat zelfde jaar mocht hij tevens de cultuurprijs van de KU Leuven ontvangen, een tweejaarlijkse prijs uitgereikt aan een hoogstaand en vernieuwend levend Belgisch kunstenaar.

Met zijn bezwerende live performances weet hij de toeschouwer steevast bij de keel te grijpen. Verwacht u aan een avond met indringende versies van eigen werk, alsook enkele prachtige covers.


 

Deel dit event