Aya Suzuki

U bent hier

Aya Suzuki

27.04.2018
MIDDAGCONCERT
Normaal€ 5

Geen korting met Wild Card op de middagconcerten. 

uitpas

Kom even op adem tijdens je lunchpauze
Voor het eerst organiseert Festival Kortrijk middagconcerten die je perfect kan inplannen tijdens je lunchpauze of voor je aan de siesta begint. De concerten duren 30 à 40 minuten. Ideaal als verkwikkende starter of luchtig dessert.

Programma:
- Aria from Goldberg Variation / J.S.Bach (1685-1750)
- Land for marimba solo / Takatsugu Muramatsu (1978)
- Fugue by Violin Sonata No.1 BWV1001 / J.S.Bach (1685-1750)
- Lu for prepared vibraphone / Hugo Morales Murguia (1979)
- 2 movements for marimba Ⅱ / Toshimitsu Tanaka (1930)
- Aria from Goldberg Variation / J.S.Bach (1685-1750)

De Japanse Aya Suzuki begon marimba te spelen op haar twaalfde. Ze volgde les in Tokyo bij de befaamde percussioniste Keiko Abe. Na haar studies won ze de ene prijs na de andere: de eerste prijs op Marimba Spiritual Contest 2012, de eerste prijs op de Internationale Wedstrijd voor Marimba en Drums Contest 2013 in Polen en finalist in South California Marimba Competition om er maar enkel te noemen. Voor het middagconcert concentreert ze zich op de marimba. Ze presenteert bewerkingen van J.S. Bach en werk van de voor ons minder bekende Japanse componisten Takatsugu Muramatsu en Keiko Abe. Een mooie kennismaking met een schitterende muzikante op een bijzonder instrument!

 

Voor of na het middagconcert kan je terecht in Pand.A voor een verse (warme) lunch van 'De Potjes' of met je eigen boterhammendoos. Pand.A is een gezellig en creatief café voor iedereen in het vernieuwde Muziekcentrum Track. 

Deel dit event