Synth Performance by David Martijn

You are here

Synth Performance by David Martijn

24.06.2017

Het concert van David Martijn maakt deel uit van BOS! Festival op 24 juni. Tickets zijn €15 (Wild Cards) of €20 voor niet-leden.
Bij tickets gekocht aan voordeeltarief wordt een geldige lidkaart gevraagd aan de ingang.

David Martijn staat bekend als gitarist en toetsenist bij Goose. In een niet zo ver verleden was hij ook sparring partner voor David Dewaele bij Soulwax. Solo maakte hij de soundtrack voor Moments Before The Flood, een film die  Magnumfotograaf Carl De Keyzer 4 jaar volgde langs de Europese kustlijn die langzaamaan in zee dreigt te verdwijnen.

Speciaal voor Wilde Westen creëerde Dave Martijn een muziekstuk op maat van Bos!festival. De voorbije maanden maakte Martijn verschillende schetsen met de legendarische Arp 2600 - een zeldzame semi-modulaire synthesizer – waarin hij de mogelijkheden en de beperkingen van dit unieke instrument ten volle wou exploreren.

“De intieme setting in de natuur smeekte om een gestript instrumentarium en minimalisme. De Arp 2600 is een enorm uniek en inspirerend instrument, pas als ik alle verwachtingen losliet en enkel de passagier werd nam het instrument mij mee op een ongelofelijke muzikale reis.”, aldus Dave Martijn.


Partagez cet événement