Stef Kamil Carlens Solo

You are here

Stef Kamil Carlens

24.06.2017
Solo

Het concert van Stef Kamil Carlens maakt deel uit van BOS! Festival op 24 juni. Tickets zijn €15 (Wild Cards) of €20 voor niet-leden.
Bij tickets gekocht aan voordeeltarief wordt een geldige lidkaart gevraagd aan de ingang.

't Is niet dat Stef Kamil Carlens de laatste jaren heeft stilgezeten. Hij ontwikkelde zich verder als beeldend kunstenaar, en speelde met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen. Alleen: een echte liedjesplaat, dat was toch alweer een jaar of tien geleden. In 2017 maakt Stef Kamil zijn rentree in het popcircuit met Stuck In The Status Quo, een prachtige plaat waarop al zijn sterktes volop worden uitgespeeld. Bovendien treedt hij daarmee voor het eerst naar buiten onder zijn eigen naam.

Stuck in The Status Quo is een echte verhalenplaat geworden, en daarmee begeeft Carlens zich weer op vertrouwd terrein. De eerste single wordt 'The Journey Will Be Long', een nummer over blind vertrouwen in politici dat keer op keer beschaamd wordt. De tekst dateert al van 2008, maar klinkt vandaag actueler dan ooit. “Als de verkiezing van Donald Trump één ding bewijst, is het wel dat plat populisme werkt. (...) De geschiedenis herhaalt zich, en we trappen met z'n allen elke keer opnieuw in dezelfde val.”

Partagez cet événement