Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

You are here

Charlotte Adigéry Bolis Pupul Kortrijk Wilde Westen
©Camille Vivier

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

25.03.2022
Voorverkoop€24
Wild Card€21
-18 of studentenkaart€21
ADD€27
UITpas€6

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
DOORS
20:30
Charlotte Adigéry & Bolis Pupul
22:00
Einde show
Locatie

Charlotte Adigéry en Bolis Pupul zijn hot, chaud, heiß! Ze hebben bakken stijl, spelen met maatschappelijke thema's en zetten er heerlijk vette beats onder. In geen geval willen Adigéry en Pupul een genre opgespeld krijgen. Ze zoeken altijd naar combinaties die niet zomaar als pop, R&B of techno klinken. Soms hoor je acid-electro, dan weer soul à la Sault. Nooit voorspelbaar, altijd catchy.

Ze kaarten ernstige en gevoelige onderwerpen aan, maar de grote dosis ironie en de aantstekelijke beats leiden tot hapklare hits. Zo probeert Adigéry in 'Blenda' de opgedrongen identiteitscrisis ("Go back to your country where you belong") op te lossen met virtuele assistent Siri. Een andere geniale twist bouwt ze op in 'HAHA'. Het voelt wat ongemakkelijk om te luisteren naar een hysterisch lachende Adigéry.  Waarop haar woorden "Guess you had to be there" voor een herkenbare anticlimax zorgen. Kortom, zoals Pitchfork al zei "striking, playful electro pop with a sly sense of humour".

Adigéry en Pupul zijn compatibel als yin en yang en die geniale match hebben we te danken aan de mannen van Soulwax. De gebroeders Dewaele werkten ook mee aan het album 'Topical Dancer' dat op 4 maart uitgebracht werd. 

 

Partagez cet événement