Spoil Engine + Coffin Feeder

You are here

Spoil Engine

28.04.2022
+ Coffin Feeder
Voorverkoop€ 16,5
VVK Wild Card€13,5
-18 of studentenkaart€13,5
ADD€19,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
DOORS
20:20
Coffin Feeder
21:30
Spoil Engine
Locatie

OPGELET: er is foor in Kortrijk. Kom dus met de trein, bus of fiets. Kom je met de auto, maak dan gebruik van de ondergrondse parkeergarages, Parking Haven of Parking Weide. Klik hier voor meer info.

Catchy, explosieve metalcore, het DNA van een internationaal vlaggenschip genaamd Spoil Engine. Weinig Belgische bands deden het hun voor: 4x Graspop, 2x Pukkelpop, 2x Alcatraz, Wacken Open Air, 70K Tons of Metal Cruise, MIDI China, ... plus releases op de grootste metallabels ter wereld.  Een eigenzinnige, niet te temmen DIY band, work hard, play hard.

Op donderdag 28 april komt een einde aan een tijdperk: zangeres Iris heeft besloten haar leven verder te zetten in de States en zet een punt achter haar SE verhaal. De allerlaatste show met Iris vooraleer de nieuwe audities starten. Bring it home, Iris!

Support: Coffin Feeder

Coffin Feeder is een onheilige alliantie tussen veteranen in de metal- en hardcorescene. Ze bestaan uit leden van Aborted, Leng Tch'e en Fleddy MelculyDe band zorgt voor een energieke mix van groove-beladen death metal, grind en hardcore.

Coffin Feeder hun debuut EP 'Stereo Homicide' was een schot in de roos. Het bevat 5 tracks die biografisch van aard zijn en het verhaal vertellen van dubbele seriemoordenaars die met elkaar samenwerken.

Partagez cet événement