jouw bezoek aan Buiten Westen

You are here

Jouw bezoek aan Buiten Westen
07.06

jouw bezoek aan Buiten Westen

We geven je graag wat meer info omtrent de toegankelijkheid van onze zomerconcerten.

1. onthaal

Bijna alle concerten gaan door op het DAK. Het onthaal bevindt zich aan de ingang van onze zaal De Kreun. Bij slecht weer verhuizen de concerten naar de overdekte rokersruimte van onze concertzaal De Kreun.
Voor concerten in de concertstudio is het onthaal in Muziekcentrum Track.

2. toegankelijkheid van onze locaties

DAK

DAK bevindt zich op het dak van De Kreun. Het DAK is toegankelijk via trappen vanuit concertzaal De Kreun of via een lift vanuit Muziekcentrum Track.
De lift vind je naast het onthaal van Muziekcentrum Track. Je neemt deze tot de tweede verdieping, daarna vervolg je de gang langs rechts. Op het eind van die gang kom je op een loopbrug die je naar het DAK brengt.

Concertstudio

De Concertstudio bevindt zich in Muziekcentrum Track. Je kan de Concertstudio bereiken via de trap in de inkomhal of via de lift in de inkomhal (iets voorbij de trap). Je neemt de lift tot op de eerste verdieping.

Toilet Personen met een beperking

Beide locaties beschikken over een toilet voor personen met een beperking.
Op het DAK bevindt dit toilet zich in de gang over de loopbrug.

Voor de concertstudio bevindt dit toilet zich naast Pand.A.

Parking

Rondom Muziekcentrum Track zijn verschillende parkeerplaatsen voorbehouden voor personen met een beperking. Meer info rond parkeren vind je hier onder de rubriek "voorbehouden plaatsen" - "personen met een handicap".

Visuele beperking

Ondersteuners mogen gratis mee. Mail naar toegankelijkheid@wildewesten.be of bel 056 37 06 44 om een gratis ticket te reserveren .

Geattesteerde assistentiehonden zijn welkom op onze concerten en festivals. Hou er wel rekening mee dat concerten in De Kreun tot boven de 90dB pieken.

Meer info in verband met bereikbaarheid, eten/drinken etc. vind je hier.

Een visuele voorstelling van onze locaties vind je hier.

Heb je vragen vooraf aan het concert in verband met de toegankelijkheid of wens je extra begeleiding? Stuur een mailtje naar elice@wildewesten.be. Zij helpt je met plezier verder.

deel dit bericht: