Schrijf je in voor de Sinksen Spoetnik Sessies

You are here

28.04

Schrijf je in voor de Sinksen Spoetnik Sessies

Sinksen zoekt Kortrijks muzikaal talent voor de Spoetnik Sessies

Vorig jaar lanceerde Wilde Westen als eerste lockdown-wapenfeit de Spoetnik sessies. Spoetnik werd de noemer voor onze zoektocht naar lokaal talent dat nog geen podium kreeg. Dit jaar neemt Stad Kortrijk onze Spoetnik reeks op in het programma van de jaarlijkse Sinksenfeesten. 

Op zondag 23 en maandag 24 mei worden vier Kortrijkse locaties omgevormd tot een mini festival telkens voor een publiek van 50 mensen. 
48 Kortrijkse bands, muzikanten of ensembles (van klassiek over jazz richting Rock en Hiphop) krijgen de kans om eindelijk nog eens 30 minuten live muziek te spelen
.

Heeft je band of soloproject een Kortrijkse link en wil je op Sinksen als Spoetnik aantreden op een van de concertlocaties? Schrijf je dus in via deze link tegen ten laatste 6 mei en Stad Kortrijk neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Moet je nog repeteren? We got you!
Repeteren in binnenruimtes kan nog steeds niet (voor groepen met meerdere muzikanten), daarom richten we vanaf 3 mei ook twee openlucht-repetitieruimtes in, die in de voorbereiding naar Sinksen kunnen gebruikt worden. De mogelijkheden zijn uiteraard beperkter dan in een gewone repetitieruimte, maar we hopen op deze manier toch ook een tijdelijk antwoord te bieden aan de repetitienoodzaak.  Voor meer info kan contact opgenomen worden met info@muziekcentrumtrack.be

=> Opgelet: je inschrijven is géén garantie op een plekje in de programmatie.
=> Vol = vol
=> Géén covers, enkel eigen muziek
=> Als band ontvang je 50€ onkostenvergoeding voor het optreden

Schrijf je in via deze link. 

 

deel dit bericht: