On Stage With Meskerem Mees ... live on Facebook

You are here

Nouveau
©Patrick Blomme

On Stage With Meskerem Mees ... live on Facebook

06.01.2021

Tijdens onze On Stage With sessies brengen we muzikant en publiek samen in ons De Kreun Café om elkaar te inspireren. Nu jij niet tot bij de muzikant kan komen, brengen wij de muzikant gewoon naar jou toe.

De immer heerlijke Ayco Duyster gaat in dialoog met Meskerem Mees in de studio in onze concertzaal De Kreun. Jij kan volgen vanuit je luie zetel en zelf vragen stellen aan Meskerem Mees. Sluit gezellig aan bij onze Facebook Live.

Ze heeft de rauwe kwetsbaarheid van Joan Shelley, de panache van Carla Bruni en een stemgeluid zo puur als bronwater. De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagd een zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangenen de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskeremmedio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaatsin De Afrekening van Studio Brussel.Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Gentse. Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar maakt ze opnieuw indruk met haar geniale en vaak onherkenbare covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

Op 18 oktober 2020 schrijft Meskerem Mees haar naam bij op het legendarische palmares van Humo’s Rock Rally en breekt ze definitief door tot het grote publiek. Begin volgend jaar brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar 2021 mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born.

We geven je de mogelijkheid om op voorhand je vragen aan ons te bezorgen, zodat wij ze live kunnen stellen. Heb jij een vraag voor Meskerem Mees? De max! Zet ze op mail naar elisah@wildewesten.be en wij houden ze bij. Bovendien pikken we er ook vragen uit die tijdens de livestream binnenkomen. Op die manier kan je toch gewoon lekker ongedwongen babbelen vanuit je luie zetel. Alle sessies worden live gestreamd van op de Facebookpagina van Wilde Westen.

Partagez cet événement