Nordmann, Dijf Sanders, Azmari

You are here

Annulé

Nordmann, Dijf Sanders, Azmari

14.11.2020
BUITEN WESTEN
x3
Voorverkoop Wild Card€18,5
Voorverkoop€21,5
ADD€24,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

1 bestelling = 1 bubbel.

Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Locatie

TBA

Organisatie
i.s.m. Muziekcentrum Track
uitpas

In het kader van de nieuwe regelgeving in de bestrijding van het coronavirus, moeten wij noodgedwongen een deel van ons programma annuleren. Dit concert wordt ook getroffen. Alle tickethouders worden via e-mail op de hoogte gebracht.

All good things come in threes. Denk maar aan de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Zo ook onze tweede 'x3': één avond met drie topartiesten op de affiche.

Tijdens deze 'x3' gaan we zowaar de hele wereld rond. Zonder recht te staan van onze stoel. Dansen kan je gelukkig ook in je hoofd!

NORDMANN

Dat hun combinatie van de vrijheid van impro-jazz met de kracht van rock hen een tweede plaats op Humo’s Rock Rally 2014 zou opleveren, had niemand verwacht. Het gaf Nordmann alle reden om door te gaan. Op debuut ‘Alarm’ (2015) wisten ze de kracht van hun performances op plaat te capteren terwijl ‘The Boiling Ground’ hen een tour van meer dan 50 optredens opleverde in België, Nederland, Duitsland en Tsjechië. 

Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, een nieuwe evolutie van Nordmann in de vorm van ‘In Velvet’, een gelaagd studioalbum dat zich als een warm deken om de luisteraar slaat en waarop rock ingeruild wordt voor elektronica. Een coherente, compact klinkende plaat waarop de persoonlijke evolutie van de aparte muzikanten en de invloed van omzwervingen bij andere projecten hoorbaar is in het geheel. Songs en melodie staan centraal terwijl het instrumentarium uitgebreid werd met drumcomputers en synths om de zotste ideeën vorm te geven. Om het nieuw album live te kunnen spelen, zocht en vond de groep versterking; Thijs Troch (Hypochristmutreefuzz, The Milk Factory...) zal Nordmann vervoegen als toetsenist/gitarist. In deze nieuwe vorm is Nordmann meer dan ooit klaar om (inter)nationaal potten te breken.

DIJF SANDERS

Multi-instrumentalist en componist David ‘Dijf’ Sanders combineert een brede mix van stijlen met een grenzeloze artistieke benadering vol multiculturele blends. De Gentse kunstenaar werkte altijd aan verschillende projecten, samenwerkingen of producties tegelijkertijd, maar dat weerhoudt hem er niet van om ook soloplaten uit te brengen.

Dijf, die lid was van de (synth) popbands Teddiedrum en The Violent Husbands, zorgde al voor opwinding met het exotica-georiënteerde 'Moonlit Planetarium' (2016), een album dat een experimentele clash creëerde tussen percussieve, etnische klanken en eerder westerse beats, af en toe bekroond met zijn mysterieuze zang.

Na het ecletische juweel Java (2017) brengt Dijf Sanders weer een muzikaal avontuur uit een ander deel van de wereld. Dit keer is het een wereld die doordrenkt is met de Nepalese, Tibetaanse, Chinese en Indiase cultuur. Na een reis naar Nepal heeft Dijf zijn field recordings en indrukken gebruikt om een nieuw universum te creëren. Verwacht een sound trance waar monniksgezang, eclectische beats maar ook techno in mantrastijl versmelten. Namaste!

AZMARI

Azmari is een reis tussen Ethiopische groove en afrobeat (en vleugje psychedelisch), oosterse klanken en onstuimige ritmes. Met een stortvloed van brullende saxofoon en wilde afroritmes, het geluid van Azmari, dat tegelijkertijd krachtig en meeslepend is, voert ons mee in een vibrerende, hypnotische en rebelse ervaring.

Partagez cet événement