Myrddin en Imre De Cauter

You are here

Annulé

Myrddin en Imre De Cauter

09.10.2020
BUITEN WESTEN
concert in uniek sculptuur 'Rain Amplifier'
Voorverkoop€6,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Organisatie
i.s.m. Contrei Live en Gemeente Anzegem
uitpas

Dit concert werd geannuleerd. Ticketkopers werden op de hoogte gebracht.

Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de hedendaagse muziekwereld. Op zijn 14de ontdekte hij de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. Myrddin trok naar Spanje om lessen te volgen bij Flamenco grootmeesters Gerardo Nuñez, Manolo Sanlucar... Hij bleek niet zomaar een flamencogitarist te zijn, maar wel een uitzonderlijk talent. Zijn technische virtuositeit, zijn experimenteerdrang en zijn diep lyrisch beleven versmelt hij moeiteloos tot een geheel. 

Met zijn laatste album ‘Myfyrio’ bewijst hij dat grote flamencovirtuozen niet noodzakelijk uit Spanje hoeven te komen. Myrddins dochter Imre, celliste, debuteerde aan zijn zijde op Gent Jazz 2018. Het ontluiken van een mooie carrière staat in de sterren geschreven. De muzikantenfamilie De Cauter schuift een nieuwe generatie naar voren.

Rain Amplifier

Dit concert vindt plaats op de Rain Amplifier van de Nederlandse kunstenaar Matthijs la Roi. Deze sculptuur maakt deel uit van het internationale kunstenparcours Contrei Live van Intercommunale Leiedal en is een knipoog naar de neogotische vorm van veel kerken uit onze contreien. 

De ornamentele binnenkant van de koepel doet denken aan een veelvoud van stalactieten waarvan water druppelt, en gaat vloeiend op met bestaande objecten in het Sint-Arnolduspark zoals de kapel, fontein en cementrustieken grotten. Meer weten over de Rain Amplifier? Lees hier verder.

Partagez cet événement