Afgelast: Brihang XXL Evenementenplein DEPART XXL

You are here

Annulé

Afgelast: Brihang XXL

18.10.2020
Evenementenplein DEPART XXL
Voorverkoop Wild Card€22
Voorverkoop -18/studentenkaart€22
Voorverkoop€25

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

1 bestelling = 1 bubbel.

Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Check de INFO op jouw ticket. Mensen komen binnen in verschillende zones. Je zone staat vermeld op jouw ticket.
Kom tijdig en volg de regels, om zo alles coronaproof te laten verlopen.

Locatie

Nelson Mandelaplein Kortrijk

Organisatie
Stad Kortrijk & Wilde Westen & MC Track
uitpas

Dit concert werd geannuleerd. Na de aankondiging van de nieuwe regels voor de cultuursector in Stad Kortrijk, zijn wij niet meer in staat alle ticketkopers op het terrein toe te laten. Alle ticketkopers werden via e-mail geinformeerd. Alle tickets worden integraal terugbetaald.

Wilde Westen, Muziekcentrum Track & Stad Kortrijk presenteren: Brihang op het nieuwe Evenementenplein Depart XXL Na een stille periode en een aantal maanden concerten organiseren voor een beperkte capaciteit, zijn we klaar voor het grotere werk. Het Zesde Metaal opent op zaterdag het gloednieuwe Evenementenplein in Kortrijk, en op de vraag met welke band doen we op zondagnamiddag een tweede  XXL concert zouden organiseren, kwam heel snel een antwoord. Brihang en de zijnen strijken neer in Kortrijk op 27 september!

De artistieke veelkunner Brihang onderscheidde zichzelf sinds het verschijnen van zijn debuutalbum als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken. Maar hoe begin je aan die tweede plaat, wanneer duizenden ogen verwachtingsvol in je rug priemen? Brihang worstelde lang met het antwoord daarop, maar vond uiteindelijk toch een werkwijze. Hij sloot zichzelf op binnen de vier muren van zijn studio, zoomde uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Het resulteerde in CASCO, die tweede plaat die staat als een huis.

Eerste single 'Steentje' had slechts enkele maanden nodig om unaniem bestempeld te worden als een hedendaagse klassieker. En ook de rest van de plaat verbaasde vriend en vijand, iets wat nog eens onderstreept werd met zes MIA-nominaties. CASCO verscheen in oktober onder Fake Records. Zowel zijn najaars - als zijn voorjaarstournee - met uiteraard een pitstop bij Wilde Westen - waren weken op voorhand uitverkocht. Brihang toonde tijdens beide tours zijn meesterschap als live-artiest, met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt. 

Maak deel uit van dit historische event en verzeker jezelf van een ticket. De ticketverkoop start op zaterdag 19 september om 12u.

Partagez cet événement