SCHNTZL + BEN BERTRAND Double Bill

You are here

Annulé
SCHNTZL + BEN BERTRAND

SCHNTZL + BEN BERTRAND

06.11.2020
BUITEN WESTEN
Double Bill
Voorverkoop€16,5
Voorverkoop Wild Card€13,5
Voorverkoop -18/studentenkaart€13,5

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

In het kader van de nieuwe regelgeving in de bestrijding van het coronavirus, moeten wij noodgedwongen een deel van ons programma annuleren. Dit concert wordt ook getroffen. Alle tickethouders worden via e-mail op de hoogte gebracht.

SCHNTZL

Schntzl is de noemer van het veelzijdige tweetal Hendrik Lasure (Piano & Electronica) en Casper Van De Velde (Drums & Electronica). In 2016 verscheen hun debuutalbum getiteld 'schntzl'. De daaropvolgende EP 'paper, wind' kwam in 2018 ter wereld en eerder dit jaar presenteerden deze katers hun nieuwste album 'catwalk'Op slaapkamers ontstaan twaalf personages van nummers. Gepersonifieerde popsongs getypeerd door schntzl’s open benadering, muzikale humor en vertelkracht.

BEN BERTRAND

De Brusselse componist/muzikant Ben Bertrand bracht in 2018 het onwezenlijk mooie album ‘NGC 1999’ uit op het label van kunstencentrum Les Ateliers Claus. Op dit meesterlijk miniatuurtje bewerkt Bertrand zijn basklarinetmelodieën met een batterij effectpedalen en creëert zo onaards dromerige composities die niet zouden misstaan tussen het beste werk van Gavin Bryars of Jon Hassell. Minimalisten als Steve Reich en Terry Riley zijn nooit ver weg. Ben Bertrand speelde eerder onder andere al op Le Guess Who?, het Amsterdam World Minimal Music Festival.

 

Partagez cet événement