The Night of the Pawlowski Syndrome + David & Erik Desimpelaere + Tuur Florizoone

You are here

Mauro Pawlowski
©WM

The Night of the Pawlowski Syndrome + David & Erik Desimpelaere + Tuur Florizoone

15.08.2020
BUITEN WESTEN
Voorverkoop Wild Card€13,5
Voorverkoop -18/student€13,5
Voorverkoop€16,5

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.

Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.


Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

uitpas

DEUREN 16U
TUUR FLORIZOONE (KREUN ZAAL) 17H00-17H50
DAVID EN ERIK DESIMPELAERE (CONCERTSTUDIO) 18H10-18H40
MAURO (KREUN ZAAL) 19H00-20H00

The Night of the Pawlowski Syndrome

Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil Superstars, Mauro & The Grooms, dEUS of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 50-tal) projecten. Mauro Pawlowki is een zanger gitarist van Pools/Italiaanse afkomst, maar is allesbehalve een one trick pony, hij is altijd met meerdere bands tegelijk bezig geweest. Wat hij precies zal doen of welke gedaante hij deze keer uit zijn mouw zal schudden valt niet te voorspellen.

David en Erik Desimpelaere

De broers David en Erik Desimpelaere maken reeds sinds hun prille kindertijd samen muziek. In de verrassende combinatie van contrabas en piano brengen ze een mix van originele composities en transcripties. In 2018 brachten ze hun tweede album ‘Smile’ uit bij het label Dynamic (It), met muziek van Bela Bartok, Manuel De Falla, George Gerschwin, Frédéric & Godfried Devreese en Charlie Chaplin.
 

Tuur Florizoone

Met zijn composities tast Tuur Florizoone graag de grenzen af van de jazz, wereldmuziek, filmmuziek en klassiek, en komt hij tot een eigen sound die hij graag ‘Belgisch’ noemt. Zijn gelaagde composities zijn een mélange van muziekstijlen en het resultaat van een zoektocht naar de eigen culturele identiteit en muzikale cultuur.

Florizoone’s muziek voor Aanrijding in Moscou (genomineerd voor de World Soundtrack Awards!) heeft bijgedragen aan zijn doorbraak, maar er waren ook talloze prachtige momenten met Eric Vloeimans, Claron McFadden en Philip Catherine, én persoonlijke projecten als Mixtuur, Tricycle en het trio Massot, Florizoone & Horbaczewski. Samen dragen ze bij tot een torenhoge reputatie. Verwacht je aan een intimistisch concert met ogenschijnlijk eenvoudige melodieën vol diepere laagjes en een onweerstaanbare podiumprésence.
 

BUITEN WESTEN is een co-productie met Muziekcentrum Track.

Partagez cet événement