Willy Organ + Crowd of Chairs

You are here

Complet
Willy Organ

Willy Organ + Crowd of Chairs

12.08.2020
BUITEN WESTEN
Voorverkoop€8,5

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

DOORS 19U00
CROWD OF CHAIRS 20H00
WILLY ORGAN 21H00

Willy Organ

Willy Organ onderneemt een zoektocht naar zijn artistieke identiteit door muziek, dichtkunst, dans en video te doen interageren en correleren. Zijn liveshows zijn telkens uitbundige feesten waarbij antihelden zich verenigen en zich in het beste geval identificeren met de tragiek rond Willy Organ. De relateerbare liedjesteksten zijn vaak intriest en donker, gaan over angst en verlies, maar brengen mensen ook hard aan het lachen. Ondertussen klinkt de muziek eufoor en blijkt zij extreem dansbaar. Deze clash van absurde humor en bittere ernst zorgt soms voor veel verwarring, maar mocht nu, door een of andere speling van het lot, menselijk verdriet omzetten in feestgedruis toch geen kunstvorm blijken, dan is daar niets meer aan te doen.

Crowd of Chairs

Gents noise rock/post punk band Crowd of Chairs is opgericht in 2015. Mitch aan de gitaar, Benjamin aan de bas, Manu aan de drums, alle drie verzorgen ze de vocals. Ze werden al snel opgepikt door nationale promoters en worden vergeleken met Shellac en Metz. In datzelfde jaar zijn ze winnaar geworden van De Beloften. In februari brachten ze hun vierde album 'Mod Kid with Dog' uit en dat komen ze voorstellen op ons DAK!
 

BUITEN WESTEN is een co-productie met Muziekcentrum Track.

Partagez cet événement