Vito + Wolker

You are here

Complet
Vito + Wolker
©Thor Kristiaan

Vito + Wolker

22.08.2020
BUITEN WESTEN
Voorverkoop €8,5

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie
Organisatie
Curated by our Young Curators
uitpas

Vito

23 jaar na de geboorte van Vito zelf, werd in september 2017 de band Vito geboren. Z’n muziek kun je naar eigen zeggen het best vatten onder de term ‘Belgicana’. Denk aan energieke, melacholische vibes die het best tot hun recht komen in een discotheek na sluitingsuur, terwijl de discobal zachtjes ronddraait en alle andere lichten stuk zijn. Z’n ‘Belgicana’ bestaat nog maar een kleine twee jaar, maar heeft er toch al een heus avontuur opzitten. Zo werd Vito ondermeer onder andere geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2018 en won hij in de zomer van 2018 de Theater Aan Zee Jongmuziekprijs. In mei 2019 speelde Vito het voorprogramma van dEUS in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Op 11 maart 2019 bracht Vito z’n debuut EP ‘Man With Feelings’ uit en deze werd bij de Belgische pers laaiend enthousiast onthaald. “Vito heeft overduidelijk een eigen sound te pakken die ons over de ganse lijn weet te overtuigen.”, schreef Dansende Beren. Indiestyle deed er nog een schepje bovenop en had dan weer het volgende te zeggen: “Vito slentert op z’n gemakje riching de hoogste regionen van de Belpop, en daarbij is ‘Man With Feelings’ duidelijk al lang geen eerste stap meer.”
Eerder dit jaar zag zijn tweede EP 'Cheesy' het levenslicht, en ook deze werd zeer enthousiast onthaald. 

Wolker

Gert-Jan Loobuyck, het brein achter Wolker, leerde zichzelf als kind drums en piano, maar vond zijn echte passie in het opnemen van muziek. Wolker maakt muziek op een atypische manier. Hij werkt op gevoel en sfeer, bouwt spanningen op en creëert dynamiek met een licht melancholische ondertoon. Hij laaft zich daarbij aan artiesten als Johann Johannsson, Olafur Arnalds en Son Lux. Ook indie acts als Alt-J, Thom Yorke of Local Natives eisen hun plek op in de wereld van Wolker.

Live wordt Gert-Jan Loobuyck versterkt door Femke Decoene op drums.
 

BUITEN WESTEN is een co-productie met Muziekcentrum Track.

Partagez cet événement