PAARD. + VENTILATEUR

You are here

Complet
Paard. + Ventilateur
©Joris Jeursen

PAARD. + VENTILATEUR

08.08.2020
BUITEN WESTEN
Voorverkoop €8,5

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

doors 19h
ventilateur 20h-20h30
paard 21h

PAARD.

Het instrumentale trio PAARD. bestaat uit vibraphonist Wim Segers (Flat Earth Society, Compro Oro), bassist Owen Perry Weston (Coely) en drummer Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov). Hun wonderlijke muzikale mishmash strekt zich uit op de grens van jazz, hip hop, groovy funk flows en genereuze elektronische texturen. Door vervorming van het traditionele geluid van de vibrafoon creëren ze een eigenzinnige en excentrieke vibe. De band maakte begin 2019 zijn intrede in de Belgische jazzscene en werd dit jaar al meteen uitgenodigd op Gent Jazz.

VENTILATEUR

Het Brugse trio, VENTILATEUR, combineert invloeden uit jazz, rock en fusion om instrumentaal een krachtig geluid neer te poten dat elk moment kan wisselen tussen zweverige soundscapes, robuuste ritmes en wervelende licks. Liveshows worden steevast opgesmukt door improvisatie, waarmee de band hun nummers aan elkaar breit. Na een bestaan van ongeveer 1 jaar, bracht het trio in 2019 zijn debuut-EP ‘VENTILATEUR’ uit. De band won intussen de jury- en publieksprijs op Burgrock 2018, de TAZ-prijs en derde plaats van de jury van Verse Vis 2019 en de Cactus-award op Red Rock Rally 2019. Dit jaar werden ze één van de Sound Track 2020 laureaten.
 

Paard. + Ventilateur

BUITEN WESTEN is een co-productie met Muziekcentrum Track.

Partagez cet événement