On Stage With Portland... live on Facebook

You are here

On Stage With Portland... live on Facebook

17.06.2020
Gezellig in de livestreamzetel met Portland

Gezellig in de zetel zitten met een artiest of muzikant om in een ongedwongen sfeer van elkaar te leren: dat is waar On Stage With voor staat. We geven de artiesten volledig carte blanche om hun sessie in te vullen zoals zij dat willen, waardoor je hen op een heel andere manier en van dichtbij leert kennen. Nu jij niet tot bij de muzikant kan komen, brengen wij de muzikant gewoon naar jou toe! We organiseren de On Stage With sessie met Jente Pironet en Sarah Pepels van Portland via Facebook Live vanuit de gezellige zetels in onze backstage.

Portland is het geesteskind van muzikant en songwriter Jente Pironet. In de herfst van 2015 verzamelt hij een hoop songmateriaal zonder eindbestemming. Terwijl hij zijn studies als zanger en songwriter afrondt in de Hasseltse hogeschool PXL Music, struint eerstejaarsstudent Sarah Pepels diezelfde wandelgangen binnen. De ‘muzikale soulmates’ vinden elkaar en Portland wordt al snel een duo. Versterkt met Gill Princen aan de electronica en Arno De Bock aan de drums gaat Portland verder op zoek naar een eigen sound.

Na het winnen van De Nieuwe Lichting, gaat het meteen hard voor de groep. Een clubtour verkoopt vlot uit en in de zomer van 2019 mag Portland zowel Rock Werchter als Pukkelpop van hun bucketlist schrappen. Debuutalbum ‘Your Colours Will Stain’ verzamelt meteen 11 nummers die perfect tonen wie Portland is: een band met zelfvertrouwen en karakter, die klaar is voor de grote podia, getuige ook daarvan 2 welverdiende MIA nominaties (Doorbraak en Alternative).

We geven je de mogelijkheid om op voorhand je vragen aan ons te bezorgen, zodat wij ze live kunnen stellen. Heb jij een vraag voor Jente of Sarah? De max! Zet ze op mail naar elisah@wildewesten.be en wij houden ze bij. Bovendien pikken we er ook vragen uit die tijdens de livestream binnenkomen. Op die manier kan je toch gewoon lekker ongedwongen babbelen vanuit je luie zetel. Alle sessies worden live gestreamd van op de Facebookpagina van Wilde Westen.

Partagez cet événement