Cancelled: Guitarisms met Rodrigo Fuentealba Palavicino een avondje guitar / gear talk met Rodrigo Fuentealba Palavicino (Fifty Foot Combo, The Fuzztones, Bert Dockx, ...)

You are here

Annulé

Cancelled: Guitarisms met Rodrigo Fuentealba Palavicino

15.04.2020
een avondje guitar / gear talk met Rodrigo Fuentealba Palavicino (Fifty Foot Combo, The Fuzztones, Bert Dockx, ...)
Voorverkoop€5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan werd dit evenement definitief afgelast. Alle tickethouders kregen een e-mail met alle nodige informatie.

We zien elkaar hopelijk ergens in de toekomst terug bij Wilde Westen, als we dit alles weer op een veilige manier kunnen organiseren.

Mvg Team Wilde Westen

GUITARISMS is terug! Een serie waar we Belgische gitaristen in de spotlight zetten in een intieme setting in De Kreun. Een interactieve avond waar gitaristen hun passie voor gitaren, versterkers, pedalen,... delen met jullie en dit gekruid met heel wat TIPS & TRICKS! Be inspired!

Rodrigo Fuentealba Palavicino draait al een hele tijd mee in allerlei bands en scenes, als muzikant, producer, docent én vooral als gitarist. Zijn parcours wisselt tussen luide energieke garagebands als Fifty Foot Combo, The Fuzztones en The Shalalees, en psych punk kraut met Manngold, experimentele electronica met La Gauche en heel wat improvisatie combos en ensembles met oa Karen Willems, Bert Dockx, Peter Vermeersch, Mauro,... . In het verleden was hij ook ingehuurde kracht bij pop bands als Novastar, Gabriel Rios en Arsenal. En hij is docent aan de PXL Music. Hij is autodidact en stelt vooral creativiteit boven techniek en virtuositeit. En hij gebruikt soms veel pedalen en effecten en laat ze soms ook allemaal thuis. Hij heeft exclusief en duur en vintage materiaal, en speelt ook meer dan graag op trashy goedkope brol. Maar steeds met smaak en stijl.

Partagez cet événement