De 5 Sonic City favorieten van Young Curator Robin

You are here

03.11

De 5 Sonic City favorieten van Young Curator Robin

We vroegen onze 5 Young Curators om hun favorieten uit de Sonic City en Sonic in the City line-up. Ontdek de favorieten van Robin Verslype hieronder:

Hoera. / Sonic in the City Saturday
Hoera. creëert een heerlijke soundscape die zich ergens tussen jazz en filmmuziek positioneert. Op 9 November zijn ze gratis te bewonderen in Pand A. op ons Sonic in The City-podium.


Blanck Mass / Sonic City Sunday
Blanck Mass is het eenmansproject van Fuck Buttons-lid Benjamin John Power. Gekenmerkt door een opgefokte mix tussen stuwende breaks, postrock-infused gitaarwerk en chopped-up vocals in de stijl van Oneohtrix Point Never creëert Blanck Mass muziek waarop je zowel kunt raven als wegdromen.


Boy Harsher / Sonic City Sunday
Bezwerende vocals en donkere synths, darkwave op zijn best. Voor mij echt wel de vetste vis van de hele line-up.Mykki Blanco / Sonic City Sunday
Rapper, poëet, schrijver, activist en performance artiest Mykki Blanco is van alle markten thuis. Ook tourde hij al met Death Grips en maakte hij een kanjer van een plaat met Princess Nokia, niet te missen.


Black Country, New Road / Sonic City Sunday
Is het nu postrock, punk of jazz? Ik heb alvast geen idee, één ding is zeker, iedere track van Black Country, New Road is een unieke smeltkroes van genres die veel te interessant klinkt om het géén kans te geven.

deel dit bericht: