You are here

Reporté
Jazzlab Class
11.03 2021

JAZZLAB CLASS: Een Kwarteeuw Jazz

Lesgever: Frederik Goossens

tickets

Ticketprijs
€35

.

Door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus werden we genoodzaakt om een hele reeks activiteiten en evenementen te annuleren in 2020.
Jazzlab Class - Een Kwarteeuw Jazz werd verplaatst naar volgend seizoen. De cursus gaat door op 11 - 18 - 25 maart 2021

Had je reeds tickets voor de Jazz Class in maart 2020? Dan blijven deze een jaar geldig tot de reeks hervat in 2020!

JazzLab bestaat 25 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. In deze lessenreeks ontdekken we hoe de jazz van gedaante veranderde binnen deze tijdspanne. ‘Jazz is hot’ en niet alleen in België. Met zijn vele mengvormen wordt het weliswaar steeds moeilijker om het genre te definiëren. In welke mate is dit het gevolg van wat er de afgelopen 25 jaar gebeurde? En is dit oneindige zoeken niet per definitie eigen aan het genre? Van de acid jazz die de jaren ’80 en ’90 typeert tot Jef Neve en Melanie de Biasio – namen die de Belgische jazz een ongekende bekendheid bezorgen. Samen met Frederik Goossens nemen we in drie lessen de beste albums, muzikanten, stijlen en mengvormen van de afgelopen 25 jaar onder de loep.

Deze cursus is zowel geschikt als opstap naar de hedendaagse jazz als dat het een uitstekend vervolg biedt op onze eerdere introductie cursussen.

Lesgever: Frederik Goossens
Data: 11-18-25 maart 2021
Aanvang: 20u
Deelnameprijs: 35€

Partagez cet événement