You are here

Complet
De Mens
20.05 2021

Nieuwe datum: De Mens

19:00

tickets

Voorverkoop Wild Card
€18,5
Voorverkoop -18 jaar of Studenten
€18,5
Voorverkoop
€21,5
Aan de deur
€24,5

1 bestelling = 1 bubbel.

Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost

uitpas

Het concert van De Mens werd verplaatst van 19 maart 2020 naar 17 december 2020 en dan voor een tweede keer verplaatst naar 20 mei 2021, inzake de regelgeving rond het coronavirus. Alle tickets blijven geldig.

DE MENS: ROCK’N’ROLL ROND KERSTMIS 2020 - DE CLUBTOER

DE MENS: ROCK’N’ROLL ROND KERSTMIS  2020 is de herkansing van de AANWEZIG!-clubtoer, een tournee die zich in maart van dit jaar uitzonderlijk goed aandiende, met overal wekenlang op voorhand uitverkochte concerten en … de rest van het pandemie-verhaal kent u. De Mens doet er alles aan om dit kromme jaar toch nog krachtig, vrolijk en doorvoeld af te sluiten, met energieke rockshows zoals iedereen die van hen kent, en dubbel zoveel inzet en goesting als voordien. Omdat we allemaal véél in te halen hebben.

Over AANWEZIG! 

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent. 

Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder “Oostende”) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs  en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”. 

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

Partagez cet événement

Coproductie: