You are here

Complet
16.11 2019

Black Box Revelation

Ratmosphere
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€26
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€26
Voorverkoop
€29
Aan de deur
€32

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

uitpas

19u30 deuren
20u support
21u BBR

Wat zou in godsnaam de volgende stap van Black Box Revelation zijn na een muzikaal avontuur van bijna tien jaar, drie albums vol krachtvoer en een handvol radio hits? En na het platspelen van prestigieuze podia in binnen- en buitenland, voorprogramma’s van o.a. Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction en Iggy Pop, een opwindende tour door de US, het opnemen in L.A. met producer Alain Johannes (Queens Of The Stone Age), het opduiken van hun muziek in tv-series als Sons of Anarchy en True Blood en een gastoptreden in dé talkshow David Letterman’s Late Show?

Gewoon een steengoed nieuw album afleveren.

Tattooed Smiles is de langspeler die Jan Paternoster & Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Het werd een krachtige & emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Jan en Dries bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid met samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues niet uit het oog.

"De sterkste song op Tattooed Smiles? We gokken op de hymne-in-wording ‘Blown Away’. Maar gisteren zwoeren we nog bij ‘Damned Body’, en morgen wordt het vast ‘Yellow Belly’ of ‘Kick The Habit’. Om de dag lijkt weer een andere song zijn vurige liefdesbrief te verdienen."
De Morgen

"Het is even wennen aan de introspectie, maar op den duur wordt alles Black Box Revelation: de dromerige Neil Young-gitaar, de zeurzangrefreinen, de song over de werkman die geen tijd meer heeft voor ontbijt en ochtendseks, de co-op met Roméo Elvis, het duet met Seasick Steve. ‘Tattooed Smiles’ is met voorsprong BBR’s meest bedachtzame. ’t Is ook hun beste!"
Humo

"Het geluid van ‘Tattooed smiles’ mag dan wel een stuk zwaarder aanvoelen dan zijn voorgangers, het album ligt echter bij afloop niet op de maag. Die titel van producent staat je goed, Paternoster. Chapeau!"
Indiestyle

 

 

Partagez cet événement