You are here

21.03 2019

Producers Café #4 met Ace Zec

tickets

Gratis
€0

Inschrijven is gratis en kan met een mailtje naar info@muziekcentrumtrack.be

Elke derde donderdag van de maand nodigen we een producer uit om een masterclass te geven, waarna er tijd is voor Q&A, co-working en co-creatie. In maart laat producer en muzikant Ace Zec (Customs, Nailpin, Diablo Blvd,...) zijn licht schijnen op zijn rol als drummer en producer.

Ace Zec studeerde aan het SAE College te Rotterdam en aan de Rockacademie in Tilburg. Hij speelde drums bij bands als Death Before Disco, Nailpin, Customs, Helsinki en speelde tientallen platen in als sessiedrummer. Als producer bouwde hij zijn carrière langzaam maar zeker uit in het hardere rockgenre door bands als Diablo Blvd, Spoil Engine, King Hiss, Miava te producen.

Ace focust zich als muzikant/producer vooral op het muzikale aspect van opnemen en producen; Uitgebreide pre-producties, sound verkennen, persoonlijkheden in een band opzoeken en uitvergroten, individuele grenzen verleggen, groepsdynamiek verbeteren, ... allemaal tools in het arsenaal om de muziek tot nieuwe hoogtes te tillen, zonder de perfecte sound en kracht uit het oog te verliezen.
Vraag deze super sympathieke muzikant/producer eender wat en hij zal je er een eerlijk en direct antwoord op geven.

Praktisch:
Aanvang: welkom vanaf 19u30, start om 20u
Locatie: Muziekcentrum Track
Inschrijven is gratis via info@muziekcentrumtrack.be
Niveau: beginnend (mits begrip van basics) tot ver gevorderd

Partagez cet événement